ilmioamore

Livet som mamma till Liam

Dumma hand!

Publicerad 2011-12-29 16:18:20 i Annika,

Vaknade 01:34 i natt och trodde inte det var sant! Helt klarvaken. Gick upp och satte på tv:n, somnade till och vaknade igen kl 07:30 när alarmet ringde var jag helt borta. Vill bara sova!
Hela dagen blir förstörd och jag känner mig som en sombie!
Vill känna mig pigg och glad NU!

Sköna jul!

Publicerad 2011-12-27 17:19:28 i Annika,

Dagen innan julafton träffade jag Sara, Sofia och Jennie över en bit mat på stan. Supermysigt!
Julafton firades hemma hos mamma och Per med majas familj och pers bror Ebbe. Jättemysigt!
Givetvis blev det massa god mat och avkoppling, det var underbart att få spendera lite kvalitetstid med familjen och speciellt med mamma som jag älskar mest över allt annat på jorden!


Luca och en glad Alfred efter att fått Star Wars Lego


Lilla Astrid så söt!



Juldagen spenderades hemma i lägenheten med Luca, vi lagade mat hela dagen och Luca njöt av en god flaska vin som han fick i julklapp. Han firar nämligen den 25:e enligt katolismen. Vi gjorde lasagne och jättegod kalvstek i ugnen. MUMS!



I går var jag med Maria och kikade på mellandagsrean. Shit vad mycket folk!
Vi fick fika två gånger för att orka ;)


Maria med sin nya Ipad!

I dag har jag vart hos vårdcentralen och fått en skena till min handled. Jag har haft kraftiga problem med sömnen det senaste eftersom min hand domnar bort och dunkar så hårt att det känns som om den ska ramla av på nätterna. Jag har fått något som kallas carpaltunnelsyndrom sa sköterskan som jag träffade i dag. Jag fick tips på övningar som jag ska göra. Hoppas på mer sömn i natt!

Trött...

Publicerad 2011-12-22 13:46:13 i Annika,

Jag förstår inte hur man kan vara så trött! Går hemma och myser, har gjort en mjuk pepparkaka som skall tas med till mamma på jul, det var dagens projekt. Resten av dagen får bestå av vila, jättetråkigt men kroppen säger ifrån och då får man snällt lyda...
Tittar på barnvagnen som står här i vardagsrummet och kan inte förstå att snart så kommer det ligga en bebis där, helt ofattbart! Längtar ♥

Mmmm...

Publicerad 2011-12-21 21:09:41 i Annika,

Saffranspannkaka med mammas hemgjorda hallonsylt och vispad grädde!





I dag fick jag gå hem från jobbet vid 15. Helt slut var jag! Somnade direkt när jag kom hem tills Luca väckte mig några timmar senare. Känner mig fortfarande väldigt trött, det händer mycket i kroppen nu...

Sötaste!

Publicerad 2011-12-21 13:54:49 i Annika,



Så här såg Luca ut som barn, hoppas våran lilla knod blir lik honom. Sååå söööt!

Barnvagnen har anlänt!

Publicerad 2011-12-20 22:32:18 i Annika,

I dag var Luca och hämtade barnvagnen som hade kommit, den är jättefin och luktar som ny bil :)


Luca bygger


Alla tre delarna.Den verkar smidig och bra. Jag är mycket nöjd :)
Mamma Anna fick en demonstation via Skype, hon kommer bli världens bästa farmor!
Den 5:e februari kommer både hon och pappa Pasquale hit för att  få vara med när deras första barnbarn kommer till världen. Det ska bli jätteskönt med lite avlastning och suport.



I dag har jag köpt och slått in julklappar, mysigt!

fina va :)

Nu är det bara tre dagar kvar att jobba, sen är det julafton!
PUSS

I går...

Publicerad 2011-12-18 15:07:12 i Annika,

kom mamma och hämtade mig vid elva på morgonen för att åka och hälsa på lilla mormor och morfar. Vi lämnade lite julgodis och stannade en stund. Sen åkte vi till Allum och kikade lite, mycket folk så det blev en kort visit. Jag fick med mig en påse från HM och en flaska god glögg hem. Min mamma är världens bästa!!!

Hade världens underbaraste lördagskväll i går. Som jag har längtat till att få gå på Jul på Liseberg!
Det var jag, Maria och Luca. Vi hade verkligen en härlig kväll. Vi gick runt och kollade på alla små bodar, drack julmust/ öl och glögg, spelade på chokladhjul och vann stjärnvinsten! Både jag och Maria vann varsin 2 kg Toblerone. Gud, vad glada vi blev! Sen gick vi och käkade italienskt på Trattoria de Pasquale, riktigt smaskigt!










MVC i morgon

Publicerad 2011-12-14 18:12:41 i Annika,

Nu går det fort, i morgon är det återigen dax för att besöka Elisabet på barnmorskegruppen. Då ska vi mäta magen, lyssna på bebisens hjärta och väga mig. Jag tänke även passa på att anmäla mig till någon mammagrupp. Det hade vart kul att träffa andra mammor och bebisar efter den lille kommit ut :)
Fick reda på att det varit problem med leveransen från Brio i dag. Så vi får vänta tills nästa vecka. Men vi har ju ingen brådska.

Babycenter skriver:


Nu väger bebisen ungefär 2 kg och är cirka 44 cm lång. Nu bör bebisen (åtminstone för dig som är förstföderska) göra sig redo inför födelsen genom att vända sig upp-och-ner, så att huvudet pekar nedåt i bäckenet.

Måste bara säga att jag är så otroligt tacksam över att allt går så bra utan några problem hittills. Man ska inte ta det för givet! Så, tack!

3:e Advent!

Publicerad 2011-12-11 16:05:28 i Annika,

Dagen består av mys hemma med thaimat och film.
I går var underbara Sara och Ali här på lite glögg. En väldigt trevlig kväll!



I morgon går jag in i vecka 33 (eller 32+1 som barnmorskan säger) det är ju helt galet att vi ska bli föräldrar om ca 7 veckor! Det ända som är kvar att förbereda är spjälsängen till den lille, det får bli en sväng på Ikea i januari :) Vill köpa massa mysiga filtar och kuddar så det bli ombonat till vårat lilla hjärta.

Underbara Lördagsmorgon!

Publicerad 2011-12-10 11:06:57 i Annika,

Älskar att det är helg :)
Har precis ätit en smaskigt julig frukost med risgrynsgröt och skinkmackor på vörtbröd. Mums!
Sitter och kollar recept på godis som jag tänkte ge mig på under dagen. I kväll kommer Maria, Sara & Ali på glöggmys! Det gäller att hålla sig inne i det här vädret, det regnade så mycket i går att vattnet från kanalen utanför oss har gått upp till halva kyrkogården, helt sjukt att se gravar sticka upp ur vattnet.
Nu ska jag gå och väcka min älskling så att vi kommer i väg till systemet innan dem stänger. Hoppas ni får en underbar lördag! PUSS


Barnvagn beställd!

Publicerad 2011-12-08 09:51:57 i Annika,



Det är ju en hel djungel när man ska köpa barnvagn! Det fick i alla fall bli den här från Brio, den verkar smidig och bra att ha när man bor i stan.
Gillar också att alla delar ingår :) Här ska våran lilla sötnos få åka gott i!  
Längtar till helgen som kommer bestå av glöggmys och annat härligt :)

Bebis, bebis bebis!!!

Publicerad 2011-12-04 21:08:39 i Annika,

Jag vill ha min bebis Nu! Kan inte vänta längre... Skulle inte ha någonting alls emot att byta ut halsbrännan, tröttheten och hormonkänslorna mot att ha min bebis ute :)
I dag är det andra advent och vi har vart på Astrids dop. Hon luktar fortfarande lika ljuvligt ♥
Astrid och mamma Maja
Astrid och min älskade mamma
Underbara lilla Astrid!
Missade tyvärr att fota henne med dopklänningen på.
Denna helgen har varit väldigt mysig! Idol med Maria, träffat Agnes i hennes fina lägenhet och sedan dop.
PUSS

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela