ilmioamore

Livet som mamma till Liam

Nytt vrålåk!

Publicerad 2013-06-30 07:08:40 i Annika,

I dag fick Liam sig en ny begagnad vagn så att han kan sitta framlänges äntligen! Den verkar väldigt smidig och bra. Quinny Freestyle är märket, den tillverkas inte längre. Uppfyller mina krav som var; lufthjul, tre hjul, fullt liggläge, smidig fast rejäl. Maja har en lika dan och den har hållt i 10 år till 3 ångar. Hon är supernöjd! Hoppas att vi också blir det. 500 spänn kan det ju vara värt!

En liten utflykt...

Publicerad 2013-06-17 20:40:02 i Annika,

Till eriksberg blev det i lördags. Var tvungen att komma ut bara! Maria kom och hämtade oss så åkte vi och tog en fika, eller rättare sagt Liam tittade på båtar medan vi sprang efter. Sen åkte vi hem och hälsade på Marias mamman och pappa en snabbis. På kvällen blev det fransk pizza ;) en mysig dag!

Det senaste från oss!

Publicerad 2013-06-15 09:31:43 i Annika,

Här tvingas man att vara inne. Ingen feber och pigg som vanligt! Vi har faktiskt vart nere på gården och lekt lite i ensamhet och postrummet nere i trappuppgången är en hit för att fördriva si så där en halvtimma. Väldigt spännande att testa nyckeln i alla brevlådor! Med all denna innetid har vi kommit på att vi kan stå på stolar och soffkant. Mamman får nästan en liten hjärtattack varje gång! Oj oj oj, vart ska det sluta?! Mitt i allt har vi fått Dagisplats :) på färgaregatans förskola. Det var vårt andraval så jag känner mig nöjd! Litet dagis och nära. Nu är det väl bara att fortsätta att vara inne... och äta jordgubbar :) för dom är såååå goda! Kan äta hur många som helst! Vi vill bli friska nu!!

Fler bilder...

Publicerad 2013-06-12 13:24:16 i Annika,

Vi tog mycket bilder :) Liam blev alla tjejers favorit, dom lekte med honom som om han vore en liten docka. Haha!
Vi tog en promenad in till Rhodos stad, fin och mysig gammal bevarad del. Det blev tva till besok dar. Annars var vi mest i och runt det fina hotellet!
 

Hemma igen...

Publicerad 2013-06-11 19:03:10 i Annika,

Med förkylning på oss vuxna och vattenkoppor på L :( stackars!
Vi har haft en underbar vecka med sol och lata dagar. Tur i oturen så kom förkylning och kopporna näst sista dagen! Vi trodde det var myggbett först men insåg när vi kommit hem att det bara kom fler och fler. Så nu får vi stanna inne i två veckor enligt vårdcentralen :( hur ska detta gå med min lille vilde??!! Han är ju pigg som vanligt. Lite bilder från vår resa:

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela