ilmioamore

Livet som mamma till Liam

Så sött!

Publicerad 2011-09-30 16:04:13 i Annika,






Detta är också från Lundmyr of Sweden, har hört det ryktas om att Ullared säljer deras produkter till bra pris, så det får allt bli en sväng dit när det börjar närma sig :)

Rörelser...

Publicerad 2011-09-29 20:06:03 i Annika,

Den här veckan har jag börjat känna väldigt svaga små rörelser inne i magen, tydligen är den lille 28 cm nu och det finns fortfarande gott om plats att röra sig. Funderar på gravid yoga eller vattengympa, men hittar inget som går på helgerna. Orkar inte efter jobbet, då vill jag bara hem! Har ju blivit helt fast i Idol...
På väg hem från jobbet köpte jag kesella, keso, blåbär och mandlar som jag tänkte mumsa på framför tv:n i kväll. Smaskigt! I morgon är det fredag och sedan helg = härligt!
Så här skriver Babycenter:
Nu väger bebisen nästan 430 gram, är ungefär 28 centimeter lång från hjässa till häl och har samma proportioner som en nyfödd bebis, om än lite spinkigare eftersom bebishullet inte utvecklats ännu. 

Innan bebisen lagt på sig hull ser huden lite skrynklig och genomskinlig ut, men nu ökar den i vikt varje dag. Läppar och ögon är formade, men iris (regnbågshinnan) saknar fortfarande pigment. Bukspottkörteln, som är viktig för produktionen av hormoner, utvecklas i stadig takt. 

Redan nu finns tandanlag i käkarna. Det är inte så långt kvar tills du får träffa ditt barn och inom det första året börjar tandsprickning. 

Hittills har du förmodligen ökat i vikt med mellan 5,5 och 7 kg, men från och med nu kommer du att Öka snabbare i vikt – räkna med strax under ett kvarts kilo per vecka. Det är vanligt och helt normalt att få sug efter specifik mat.
Lillen i V.19 - Han vinkar ♥

Mys i soffan efter en lång dag...

Publicerad 2011-09-28 20:42:19 i Annika,

Kom hem vid halv åtta idag efter att ha hälsat på Maria på jobbet med en liten födelsedagspresent samt en visit hos Sara också. Det fick bli lite pizza i kväll och nu Idol och mys med min Älskade Luca! Han pratar med magen och vi längtar ♥
♥                            ♥                               ♥

Vecka 22

Publicerad 2011-09-27 21:49:16 i Annika,

Mår så himla bra, än så länge inga gravid- krämper och det är jag oerhört tacksam över ♥
Jag vill bara njuta av min graviditet så mycket jag kan. Det är en overklig känsla att veta att det finns ett litet liv där inne i magen som växer mer och mer för varje dag.
I dag när jag promenerade hem från jobbet kom lyckokänslorna kom över mig. Älskar att promenera!
Känner mig sugen på att handla de första små babykläderna, eller i alla fall en snutte att lägga mellan mig och min älskling så den lucktar mamma och pappa när lillen ska sova och mysa!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela