ilmioamore

Livet som mamma till Liam

Grazie mamma Anna!

Publicerad 2012-11-29 20:48:02 i

Vi har haft 4 underbara dagar tillsammans och Liam har blivit sååå bortskämd! Vi saknar dig redan!

Vilken härlig helg jag har att se fram emot!

Publicerad 2012-11-23 18:17:43 i

Idag har jag och Liam träffat Madde, Sara och lilla sötaste Adam. Herre Gud vad han hade lagt på sig sedan jag såg honom senast! Så goa kinder! I morgon får jag träffa honom igen :) med Sofia också! Sen på kvällen ska jag och mina tjejer ut och äta och sedan hem till fina Agnes! Underbart :) på söndag kommer nonna Anna! Kl 18 åker vi och hämtar henne på flygplatsen :) en fantastisk helg som sagt!

Det roligaste som finns...

Publicerad 2012-11-22 16:41:26 i

Just nu är att tömma kökslådan med alla "Liamsaker". Det är också den enda stund han inte vill vara med mamma så att jag kan göra något annat. Mitt lilla hjärta har blivit otroligt mammig på sista tiden! Jag kan inte ens sitta bredvid Luca i soffan om han håller Liam utan att han vill komma till mig. Det är verkligen ett heltidsjobb att vara förälder!

Första förkylningen :(

Publicerad 2012-11-19 11:46:47 i

I lördags blev Liam hela 9 månader! Galet vad fort tiden går.
Vi firade min födelsedag på restaurang casa nostra i linne. Jättegod mat! När vi kom hem och hade lagt Liam var han väldigt orolig och ledsen. Vaknade hela tiden så jag förstod att något var på gång. Mycket riktigt i går vaknade min lille gos med snuvig näsa. Stackarn!
I dag firar vi pappsen som fyller år. Jag och Liam var uppe tidigt och gjorde en chokladkaka och frukost till Luca! I dag stannar vi inne och myser och kurerar oss. Puss

Födelsedag!

Publicerad 2012-11-13 20:37:05 i

I dag har det varit min födelsedag :) den har avnjutits med lunch på stan tillsammans med Sara, Therese och Linnea och deras småttingar. Det var väldigt trevligt. Jag fick till och med paket :)
I kväll hade Luca förberett en trerätters! Väldigt gott!!! Jag har med andra ord haft en väldigt härlig dag!

Helgen!

Publicerad 2012-11-05 15:23:10 i

Vilken underbar helg! Vänner och bebismys! I lördags var jag och Luca på inflyttningsfest hos Maria och Fredrik följt av en utgång. Vi hade såå kul! Mamma passade Liam. Vi var hemma 03,30! I söndags möttes alla tjejer upp hos Sara och lilla Adam, vi åt massa kakor och myste. Nu kom jag och Liam precis hem efter en promenad och lunch med Sara och Adam. Det är så härligt att ha en till mamma och hänga med :)

Ikea

Publicerad 2012-11-02 19:41:40 i

I dag har vi vart på Ikea och köpt lite saker till Liams rum. Dom hade tyvärr inte allt som jag hade kollat upp innan men det blev en nattlampa, ramar och lådor. Sakta men säkert börjar rummet ta form. I morgon kommer mamma hit och ska passa Liam medan mamma och pappa ska gå på festligheter :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela