ilmioamore

Livet som mamma till Liam

Semester bokad :)

Publicerad 2013-03-31 09:12:16 i

Nu har vi bokat in en vecka på Rhodos i juni! Åh vad jag längtar :) ska bli så fantastiskt skönt!
I går blev väldigt lyckat! God mat och härliga vänner. Kan ju inte bli mycket bättre :)

I morgon är det Påskafton!

Publicerad 2013-03-29 07:57:50 i

Då ska vi vara ett härligt gäng hemma hos oss :) Luca jobbar som vanligt men kommer hem på kvällen och ansluter festligheterna! I går var jag och L på öppna förskolan för att busa av honom lite. Han är så stor nu, han behöver verkligen komma ut och leka med andra barn. Här hemma går han mest på väggarna. I morse tittade vi på Madicken och myste. Nu sover mitt lilla hjärta så gott på mitt bröst! Glad påsk!

Ensamma igen...

Publicerad 2013-03-27 07:17:06 i

Igår åkte Liams farföräldrar hem :( det gick alldeles för fort! Vi har haft det så mysigt tillsammans! Jag har fått sällskap när Luca jobbat också passade jag på att gå ut själv lite. En gång med Maria och en gång med Luca. Vad lyxigt föräldrar har det som både har far och mor- föräldrar nära! För oss gäller det att passa på att njuta medans vi kan. Nu, tillbaka till verkligheten!
I går tog jag, Helena och Sara en skön liten promenad i solen med dom små och sen lunch hos Sara. Adam har blivit så stor nu och skrattade med Liam så han kiknade igår går. Så himla söt!

Nonna e Nonno!

Publicerad 2013-03-23 11:23:06 i

Nu är dom äntligen här :) dagarna fylls av lek, god mat och framför allt sovmorgon för mig!! :)

Mammafika!

Publicerad 2013-03-21 11:59:02 i

I går fick vi besök av Therese och Sara med deras små sötnosar :) vi fikade och myste med barnen. Liam är så stor i jämförelse med Adam och Elsa! Dom är födda 2012 söka tre men det händer ju så himla mycket första året!
Nu väntar vi på att Liams farföräldrar ska anlända. Dom stannar i fem nätter! Ska bli så kul att ha dom här :)

Dagarna går fort förbi...

Publicerad 2013-03-19 11:02:24 i

Och mycket har hänt :) Liam har dykt under vattnet för första gången på babysimmet. Det gick jättebra och han höll andan så fint :)
Vi har varit på universeum med Maria och tittat på djur. Det var väldigt spännande tyckte L!
I söndags tog jag och min kärlek med oss en sovandes L i vagnen och gick bort till post hotel. Så mysigt hade vi!
I går fick jag ensamtid med Therese och Sara. Vi gick till Björns bar och delade en flaska gott rött och åt lite ostar och annat. Väldigt trevligt och välbehövligt för min del!

Äter som aldrig förr!

Publicerad 2013-03-15 07:43:51 i

"Tack mamma för att du äntligen slutat med den tråkiga pulvergröten och burkmaten!" Så känns det som att Liam känner :) han äter allt jag ger honom nu! Pasta med ragu, ris med korv stroganof har gått hem. Nu på morgonen åt han precis upp en hel vuxenportion med mannagrynsgröt! Det känns så bra att han äter!
I går fick jag sovmorgon och lite egentid som spenderades med Helena. Vi käkade lunch i solen och drack vin :) sen på eftermiddagen tog jag Liam i vagnen och mötte Maria vid lejonet och björnen för årets första glass utomhus! Underbart!

Verkar må bra nu :)

Publicerad 2013-03-10 07:16:17 i

Nu har vi haft två nätter utan kräkningar på rad :) underbart! Sjukvårdsupplysningen kunde inte säga vad det var men bad mig testa ta bort allt med lång innehållsförteckning och bara ge mat som vi själva äter. Gärna kokt ris och pasta med smör. Jag tog en titt på grötförpackningen. Vilken lång lista av konstiga ämnen... Så nu blir det smörgås och yoghurt med frukt på morgonen i stället. Liam gillar det! Speciellt vindruvor :)
I går träffade vi Madde och Sara på dagen. Riktigt mysigt och kul att träffa Madde som kom långväga från Oslo. På kvällen satt jag och Maria hemma och tittade på melodifestivalen. Tänk att jag hamnade där tillslut! Jag som alltid tidigare bojkottat allt med slager... Hehe

Fortfarande inte bra :(

Publicerad 2013-03-08 21:00:25 i

Min lille gosunge mår inte helt bra ännu. I går kväll spydde han igen! Idag har han i alla fall ätit lite mer. Han känns okej på dagarna förrutom aptiten och sen kommer kvällen och han blir dålig... Hoppas det blir bra snart!!
Idag har vi vart en liten sväng och hälsat på min söta lilla mormor. Hon hade glömt att vi skulle komma trots att mamma hade ringt dagen innan! Inte så lätt att komma ihåg allt hihi... Hon var på fredagskaffe med likör. Det dricker hon varje fredag på hemmet :) hon blev i alla fall väldigt glad att se oss och framförallt Liam!
I kväll har vi badat och jag har lagat en kaloribomb! Nämligen en kladdkaka med nötkolatäcke. Väldigt god men mastig!

Ute på gården!

Publicerad 2013-03-06 19:30:11 i

I dag var första gången i Liams liv han fick komma ut och gå själv på gården. Han kändes lite obekväm i det hela. Han stod mest och tittade, sötnosen!!! Sen kom mamma förbi på lite pusskalas en stund. I eftermiddag blev det en promenad med finaste Maria! En skön dag :) natten som gick var sömnlös med kräkning. Tror det kan vara kindtänder på g? Måste göra sjuuukt ont!!!

Paket från Italien :)

Publicerad 2013-03-05 20:17:59 i

I går kom ett stort paket från Lucas föräldrar med bud. Det var fullt av godsaker och presenter till Liam :)
Min lille skrutt mår fortfarande inte bra. Han verkar ha ont i magen :( får se hur han mår i morgon. Är det inte bättre blir det ett besök hos farbror doktorn!

Två kräksnätter på rad!

Publicerad 2013-03-04 08:01:12 i

I går natt vaknade jag av att Liam låg och spydde i sin säng. Stackaren! Så det var bara att slänga in allt i tvättmaskinen och Liam under kranen! Sen spydde han inte mer. På dagen igår var vi ute hela familjen och gick i det fantastiska vädret. Luca köpte ett par jeans och sen gick vi till Haga och linne. Liam sov i vagnen så vi kunde njuta av en god kaffe i solen :) på vägen hem stannade vi till på post hotellet. Väldigt trevligt! Nu i natt var det samma sak med Liam. Konstigt att det bara är på natten? Jag pratade med sjukvårdsupplysningen i natt och vi får avvakta nu och se. Hoppas han mår bättre snart!

Pajas!

Publicerad 2013-03-01 07:40:03 i

Liam älskar all uppmärksamhet han kan få! Den här minen lyckades Maria fånga på bild i går. Han gör så hela tiden! Haha...

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela