ilmioamore

Livet som mamma till Liam

Power walk!

Publicerad 2012-03-31 09:53:36 i Annika,

Nu är det dax att ladda inför sommaren och tänka på figuren! Det blir snabba promenader innan frukost som får hjälpa mig att komma i bikinin! I dag var det ju jättekallt och blåsigt. Vad hände med den sköna våren?

Fredag!

Publicerad 2012-03-30 18:14:59 i Annika,

Ännu en solig dag i dag och jag njuter av att vara ledig mamma :)
I dag har jag och Liam vart ute på en lång promenad med Sara. Riktigt skönt!
I kväll blir det fredagsmys med räkor :)

Ikea!

Publicerad 2012-03-28 21:53:27 i Annika,

I dag tog vi bilen till Ikea för att inhandla lite ramar bl.a. Som vanligt kom vi hem med mer än vi tänkt! Liam sov Hela tiden! Duktig kille! Nu ska vi få ordning lite här hemma. Vi fick upp en tavellist i köket i dag. I morgon ska vi fixa vardagsrummet :) så himla kul att fixa med hemmet!

Min långa pojke!

Publicerad 2012-03-27 20:11:17 i Annika,

I går på BVC hade Liam gått upp 700 gram på två veckor. Han väger över 5 kg nu och är Hela 58 cm lång!!! Han har ju långa föräldrar så det kanske inte är så konstigt...
I morgon ska vi till Ikea och handla lite grejer så vi kan få upp lite tavlor här hemma. Blir nog en liten ommöblering också :)

Ljungskile

Publicerad 2012-03-26 12:39:17 i Annika,

I går hade vi en heldag i Ljungskile med familjen. Det var så underbart väder! Självklart blev det en promenad längs havet :) Sen träffade vi Maja och hennes familj. Astrid hade växt så mycket! Glömde tyvärr att ta med mig kameran till dom.. Nu ska jag och Liam snart bege oss till våran gulliga barnmorska på BVC för mätning och vägning!





Per var nere och fixade med båten






Besök från Malmö!

Publicerad 2012-03-25 08:01:09 i Annika,

I går var Sofia och Elias. Jag och Liam mötte upp dom och Sara på stan på en fika. Det var så mysigt! Liam fick världens finaste present, en liten Tommy Hilfiger skjorta i body! Bedårande söt! Tusen tack vänner!
I dag ska vi träffa mamma :)

Vårkänslor!

Publicerad 2012-03-23 22:21:39 i Annika,

Vilket väder det har vart i dag! Man kunde gå ut i bara "tjocketröja" underbart! Det var kul att träffa alla på jobbet och Liam var så lugn och sov hela tiden :) Jag kommer ihåg hur jag fantiserade i slutet på graviditeten om denna dagen, när jag skulle få visa upp min bebis. Det känns så otroligt att den stora magen är borta och det lilla underverket är ute.
När vi kom hem bytte vi om till pyjamas och Liam fick en flaska med ersättning. Han äter så mycket! Efter att han sugit i sig allt fick han så ont i magen stackarn! Han var så ledsen! Tillslut somnade han i alla fall :)

Hälsa på jobbet!

Publicerad 2012-03-23 11:06:11 i Annika,

I dag ska jag och Liam hälsa på nere på If! Det ska bli så kul att träffa alla kära kollegor :)
Här är lite bilder från gårdagen. Visst är han söt!




Energilös!

Publicerad 2012-03-20 22:12:05 i Annika,

Det tar verkligen på krafterna att amma måste jag säga. Hade ingen aning om att allt skulle kretsa så mycket kring att amma innan jag blev mamma. Ett heltidsjobb helt enkelt! Men det är ju så mysigt samtidigt! Som tur är har Liam världens bästa pappa som lagar mat, städat och fixar här hemma. Han har redan haft lillen två gånger själv medan jag har fått lite egen tid. I dag var en av dem gångerna. Jag tog en fika på stan med Maria och gick lite i affärer i typ 2 timmar, sedan saknade jag mina killar och Liam var hungrig så jag fick springa hem igen. Men det var mysigt!
Eftermiddagen spenderades i soffan med massa gos. Liam börjar bli riktigt knubbig och go nu. Kolla in vecken på låren! Going!!!
Den här veckan har vi något inbokat varje dag. På lördag kommer Sofia och Elias till Gbg :) det ska bli så kul att träffas! Det var alldeles för längesedan nu!

Delad vårdnad

Publicerad 2012-03-19 20:10:59 i Annika,

I dag har vi vart hos familjerätten och skrivit under papper på att Luca är pappa till Liam. Så nu har vi delad vårdnad. Det blev en skön promenad i solen. Våren är på intåg :)

17 mars, Liam 1 månad gammal!

Publicerad 2012-03-17 17:59:12 i Annika,

Tänk att våran lilla underbara son redan är 1 månad! Han har redan utvecklats så mycket! Fäster blicken och ler mot oss. Han växer så det knakar! Det märks att han äter :)






♥♥♥

Sova på dagen = vaken på natten!

Publicerad 2012-03-17 14:37:48 i Annika,

Jag som tyckte Liam var så duktig som sov och var så lugn i går! Där bet jag i det sura äpplet ;) i natt blev det inte mycket sömn! Lilla underbara söta älsklingen ville bara vara vaken och amma! Han somnade inte förens jag la honom i vagnen och tog en runda runt kyrkogården nu på förmiddagen. Nu sover han givetvis igen!

Romantisk middag!

Publicerad 2012-03-16 22:19:45 i Annika,

I kväll gjorde Luca lamm med mynta och potatisar i ugnen. Till det drack vi ett gott vin. Underbar fredagskväll! Lillen sov så fint hela middagen för ovanlighetens skull så vi kunde njuta av varje tugga :)
I dag har jag och Liam gått på stan och träffat morbror Martin. Även då sov Liam. Helt otroligt! Han är så himla underbar. Det finns inga ord för hur mycket jag älskar honom!

Träffat mormor!

Publicerad 2012-03-15 20:07:30 i Annika,

I dag var vi och träffade mormor. Hon blev så glad när vi kom :)


Vi passade på att ta ett familjekort också...


Jag har börjat få rejält ont i ryggen och kan knappast resa mig. Så himla tråkigt! Nu har jag beställt en amningskudde på nätet som skall avlasta ryggen. Hoppas verkligen det blir bättre för det gör attans ont!

Liam i sin nya pyjamas, han är så fin i lite starkare färger med sina mörka drag...

Ensamtid

Publicerad 2012-03-14 19:55:05 i Annika,

I dag var första dagen jag lämnade Liam och begav mig ut ensam. Det var tufft att lämna honom, men det gick bra! Luca var var hemma med Liam och myste medans jag gick lite ärenden på stan, fikade med Sara och fick mitt hår fixat. Gud, vad skönt det var att komma hem sen! Jag saknade ju ihjäl mitt lilla hjärta! Han somnade så gott på min axel i solen på balkongen i eftermiddag. Det är ju helt fantastiskt vårväder ute och vi har sol nästan hela dagen :)
I morgon ska vi åka och hälsa på min mormor så hon får träffa lillen, den fjärde generationen!

3 veckor och 4 dagar gammal...

Publicerad 2012-03-13 21:39:00 i Annika,

Är Liam i dag. Han väger nu 4280 g och är hela 56,5 cm lång! Han ligger över kurvan på längden och kommer bli en riktigt lång pojk. Tänk att han en dag kommer klappa mig på huvudet! :)
I morgon ska Luca och Liam vara ensamma i några timmar för första gången. Jag ska träffa Sara på stan och sedan gå till frissan. Det ska bli så skönt att äntligen fixa håret! Måste köpa några nya pyjamas till den långa krabaten också.

Inte mycket sömn!

Publicerad 2012-03-12 21:28:50 i Annika,

Herre gud! Våran lilla älskling är helt otrolig! Han vill aldrig sova. I dag har han vart vaken nästan hela dagen förutom en liten stund i vagnen. När han är vaken vill han bara äta hela tiden. Nu har han äntligen somnat i alla fall :) Vi får börja ge honom ersättning nu för annars har jag snart ingen känsel kvar i mina stackars bröst! hehe...
I dag har vi njutit av det vackra vädret. Vi skulle köpa en lampa till köket men den var slut i butik och givetvis kommer den inte in mer heller, så nu får vi hitta en annan lampa som vi gillar. Vi har bott i våran lägenhet i ett år nu och har fortfarande ingen kökslampa!
Här är bilder på mina älsklingar från i morse när Liam var nyammad och nöjd :)



Hotel Clarion Post

Publicerad 2012-03-11 18:19:21 i Annika,

Vi tog en kaffe på det nya hotellet med tjejerna i dag. Gud vad fint det var! Det kommer definitivt bli det nya stället att mötas på. Perfekt gångavstånd med :) Det var så himla mysigt att träffa TP, Maria och Maria!

God morgon!

Publicerad 2012-03-11 08:34:01 i Annika,

Välkommen underbara dag! Vilket härligt väder :) Vi har vart vakna sedan 7 och myser i soffan framför Nyhetsmorgon med massa kaffe till mamman. Morgonmys med bebis är nog det bästa som finns!
I dag ska jag och Liam träffa några härliga damer på stan. Det ska bli kul!

Tre veckor gammal!

Publicerad 2012-03-10 19:59:59 i Annika,

I dag har Madde och Kajsa vart här och myst med Liam. Han låg så fint i Maddes famn hela tiden dom var här :) Jag är ju den första av mina tjejer som blivit mamma. Liam blir så bortskämd av alla! Vi fick jättefina presenter av tjejerna. Sara och Ali gav oss också massa fint, även Maria. Tusen tack alla! Jag bloggar från mobilen och då lägger bilderna sig lite hur som helst, men bilden med bla skjortan är från Madde och Kajsa, bilden med bla stjärnfilten är från Sara och Ali och kläderna på den tredje bilden fick vi av Maria och hennes Mamma. Nu har älsklingen nästan vuxit ur stl 50, han är så lång!
Nu ska vi snart äta Polenta som Luca har stått och förberett hela eftermiddagen. Mums!

Orolig

Publicerad 2012-03-09 21:25:00 i Annika,

I dag har min lilla älskling inte vart riktigt nöjd. Han har vart ledsen och trött om vart annat och bara velat amma. Tillslut fick han lite ersättning i flaska och nu sover han så gott på mitt bröst! Han är så fantastiskt söt! Snart blir det skräckfilm och fredagsmys för mamman och pappan : )
I morgon kommer Madde och Kajsa på besök : )

I dag...

Publicerad 2012-03-08 17:38:26 i Annika,

Har vi gått på stan med lilla familjen. Det blev en liten tur på H&M och kapphals barnavdelning. På vägen hem stannade jag till hos min frissa och fick en tid, äntligen! I dag har Liam haft sina nya kläder på sig. Så himla söt!

Bebismys!

Publicerad 2012-03-08 10:58:17 i Annika,

Badet härom dagen var inte så kul tyckte Liam. Det blev ett kort bad :)
I går var vi bara hemma och myste, natten till i går blev nästan ingen sömn alls men i natt gick det lite bättre :)
I dag ska vi försöka ta oss ut. Måste ner och beställa tid hos min frisör!

Växer så det knakar!

Publicerad 2012-03-06 16:18:20 i Annika,

I dag var Liam 54 cm lång och vägde 3930 g. Han hade gått upp dryga 400 g på en vecka!!! (normalt är ca 150 g på en vecka) Inte så konstigt när han äter konstant :)
Efter BVC blev det en promenad för att möta upp Maria. Det blev ingen lång promenad innan Liam började gråta och ville amma. Så vi gick in på ett fik och satt där ett tag och tog igen allt som hänt i våra liv den senaste tiden. Nu är vi hemma igen och snart så ska Liam få sitt första bad :) spännande att se hur detta kommer gå!

Liam 17 dagar gammal!

Publicerad 2012-03-05 14:59:50 i Annika,

Han är så fantastiskt söt! I dag hittade han sin tumme och började suga febrilt på den tills han insåg att det inte kom någon mjölk! Sötnosen! I går trillade den lilla navelsträngen av. Den låg i blöjan på morgonen när jag skulle byta på honom :)

Besök!

Publicerad 2012-03-05 13:13:06 i Annika,

I går fick vi finbesök av Sara & Ali :) Det var himla mysigt! Det var ett tag sedan jag träffade Sara nu. Förutom sömnlöshet så går allt väldigt fint och vi börjar komma in i familjelivet.
I dag är jag sjukt trött. Liam sov inte mycket i natt så i dag spenderar vi dagen i pyjamas och försöker ta igen lite sömn. Hoppas ni njuter av det fina vädret som jag i dag får njuta av genom fönstret!

Mormor på besök :)

Publicerad 2012-03-03 19:57:18 i Annika,

I dag har mamma vart här. Vi tog en promenad i det fina vädret in till centrum. Jag kommer inte ihåg sist jag gick på stan. Det var mysigt! Jag fick köpt mig en hårfärg, inpackning och hårmouse och givetvis blev det lite från H&M till Liam med oss hem också :) Gud, vad fina saker det finns! Sen åt vi lunch hemma hos oss tillsammans innan mamma åkte hem. Nu är Liam med Luca framför Skype med farmor och farfar, vi pratar med dom varje dag på Skype så dom får se Liam. Hoppas ni har en mysig lördagskväll!





Underbara vårdag!

Publicerad 2012-03-02 13:51:48 i Annika,

Jag bara älskar solen!!! Vi var uppe tidigt i dag. Tog en promenad, stannade till vid systemet och köpte lite gott vin och öl till helgen. Jag ska unna mig ETT glas vin ikväll! Liam somnade i vagnen som vanligt och där ligger han fortfarande och sover. Han har vart vaken fram och tillbaka från 02 30 i natt så jag tror han behöver lite sömn. Det innebär ju givetvis att även hans mamma har vart vaken ett tag ;) men vad gör det!? Det är ju fredag och jag är mammaledig och har all tid i världen att vara trött på!

Sjukt lika :)

Publicerad 2012-03-01 16:22:09 i Annika,

Kolla bilden på Luca och Liam! Dom är ju så himla lika!!! Luca och mini me! Hehe... I dag har vi vart ute i det fina vädret och myser vi i soffan. Liam bara äter och äter hela tiden. Det känns som om han växer mer och mer. För varje minut som går ser han större ut! Åh vad jag älskar honom...

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela