ilmioamore

Livet som mamma till Liam

Alfonshuset!

Publicerad 2013-09-25 15:54:31 i Annika,

Just nu i skrivandets stund sitter jag hemma med Liam som trillade på dagis idag. Han slog i ögat så nu är det alldeles svullet :(( så idag fick jag gå ifrån jobbet för att ta honom till Vård centralen. Som tur var är det ingen fara! Puh! Man blir ju livrädd när dom ringer. 
I söndags var vi iallafall i Alfons hus och det var jätte skoj! Han satt helt stilla i ca 15 min och tittade på teatern :) annars höll vi mest till i köket! 





Sommaren har inte lämnat oss än!

Publicerad 2013-09-08 08:07:07 i Annika,

Villa sköna dagar det har varit! I dag ska bli ännu en :) vi passar på att vara ute så mycket det går medan man kan. Eller ja, man KAN ju vara ute i regn, blåst och snö också. Tyvärr kommer jag behöva bli en sån mamma som tar på sig gallon/snö- stället och beger mig ut med mitt yrväder. För att vara inne en hel dag är stört omöjligt här hemma. Hm jag och Luca får väl helt enkelt skaffa oss ett matchande set!

Låt mig presentera...

Publicerad 2013-09-04 22:23:52 i Annika,

Den anställda! :) fy sjutton vad bra det känns! Den 16:e september börjar jag på If igen. Jag är så taggad och redo!
Var tvungen att fira genom att köpa nya ytterkläder till Liam och en topp till den kommande hårt arbetande mamman! Som ni ser är sonen väldigt glad för mammans skull ;)
Fast är osäker på skaljackan och byxorna till Liam, ska jag byta till en overall istället?

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela