ilmioamore

Livet som mamma till Liam

Firad igen!

Publicerad 2013-02-25 18:39:29 i

I lördags blev Liam firad för andra gången hemma hos mamma och Per. Vi hade det hur mysigt som helst! Åt god mat och tårta tillsammans med Majas familj :)

Lunch hos Therese!

Publicerad 2013-02-23 07:40:35 i

I går träffade jag mina mammakompisar hemma hos Therese. Hon hade gjort jättegod lunch och vi hade det såå mysigt! Sen blev det en lång och skön promenad i slottskogen medan dom små sov. Jag och Liam tog bussen hem och han var så trött! Hehe min lilla sötis!

Heldag på stan med Helena!

Publicerad 2013-02-22 06:37:30 i

Vilken mysig dag vi hade igår. Mötte upp Helena och gick och strosade på stan. Haga, linne, lunch, tillbaka till centrum, trädgårdsföreningen där Liam fick gunga av sig lite och sedan fika igen :) sista fikan blev iof inte så mycket fika för min del ;) fick mest springa efter en liten busunge!

Kåken!

Publicerad 2013-02-20 14:37:38 i

I dag har vi besökt öppna förskolan kåken i härlanda. Det var över alla förväntningar! Som ett dagis med allt möjligt att leka med. Massor med barn Liams ålder och trevliga föräldrar :) det blir fler gånger!
I natt har jag sovit Liams rum på en säng bredvid hans så att han vänjer sig att ligga kvar i sin säng på natten när han vaknar. Det gick bra! Han sov i sin säng hela natten :)
Nu har vi testat regnkläderna som Liam fick av mamma för ett halvår sedan. Dom passar perfekt! I morgon blir det nog utomhuslek :)

1 år!!!

Publicerad 2013-02-17 21:16:44 i

Hipp hipp hurra!!! I dag är Liams födelsedag :) tänk att min lilla snutt redan blivit ett! Helt otroligt! Vi har haft en jättefin dag med kalas. Tack för alla fina presenter!
I går hade vi världens roligaste kväll! Så dagen började liiiite aningens segt... Men det blev ju bra till slut :)

Klar!

Publicerad 2013-02-15 23:42:32 i

Äntligen har är jag klar med söka mina förberedelser inför helgen :)
I dag har jag och Liam fikat med Maria och Agnes, köpt presenter till Liam, lagat hemmagjort till Liam och handlat det sista inför hans kalas på söndag. Efter att mitt lilla hjärta somnat gjorde jag cupcakes, middag, färgade håret och målade naglarna. Puh! Nu är kl snart tolv och det är läggdags för länge sen igentligen men det känns skönt att allt är gjort! I morgon vankas det fest :) Madde och Kajsa har fyllt 30 och ska firas! Världens bästa mamma kommer hit och tar hand om vårt lilla busfrö. Fast innan festen ska jag och Liam på babysim! Kul :) god natt!

Back on track!

Publicerad 2013-02-15 08:31:31 i

Fick sova 7 timmar i rad i natt! Wiiihooo! Känner mig utvilad :)
Nu börjar Liam förstå mer och mer. Jag bad honom precis att hämta nalle han gick direkt och tog upp den :) sötungen!

4 timmars sömn!

Publicerad 2013-02-14 08:07:58 i

Ännu en helvetetsnatt! Liam vaknade lagom tills att jag skulle gå och lägga mig och vägrade somna om. Vi testade allt! Vagga och lägga ner, vagga honom i sängen, komma in till vår säng - då började han klättra på oss och leka så vi bar in honom till sin säng igen. Där fick han vara och han grät i panik tills han fick komma upp igen. Jag satte på tv:n och satte mig med honom i soffan tills han lugnade ner sig och somnade. Då var kl 02,30. Jag la honom i sin säng. Efter en halvtimma vaknade han igen. Jag var helt borta då så jag bara tog in han till oss där han sov till 07! Då var det dax att gå upp! Problemet är att han har svårt att somna in själv i sin säng och ligga kvar utan att komma upp i famnen. Vi skulle antagligen vart hårdare med detta tidigare och låta han gråta. Men det är ju så svårt!!!
Vi fortsätter kämpa på här för att klara dagen...
I går var i alla fall en mysig dag med Maria :) först åt vi frukost på Espresso house = lyx! Sen gick vi på stan och efter det hem till oss och äta pizza liba style! Gott! I dag lär det bli en del socker för att klara dagen ;)

1-års vaccinering!

Publicerad 2013-02-12 10:59:18 i

I går fick Liam en spruta i vadera lår hos Bvc. Han mättes och vägdes och han växer bra :) 81,5 cm 10,5 kg. Vaccineringen resulterade i feber och en helvetesnatt :( jag och Luca har inte sovit något! Som tur var fick jag sova några timmar från 6 då Luca gick upp.

Babysim en hit!

Publicerad 2013-02-11 08:38:59 i

Liam älskade att bada och leka i vattnet! :) han var så söt i sina små röda badbyxor, som en liten mowgli! Både jag och Liam var helt slut efteråt! Så vi stannade hemma och myste :) min lilla plutt blir verkligen busigare och busigare!

Min lilla busunge!

Publicerad 2013-02-09 09:07:56 i

I morse kändes det bra att vakna 04,20! Men efter ett blöjbyte och välling så somnade vi om till 8 i alla fall. Skönt! Jag trodde jag skulle svimma när jag gick upp där vid 4. I dag fyller Madde år! Vi ska äta lunch tillsammans och sen ska jag och Liam till babysim :) Agnes har fyllt år med och ska fira i kväll så jag och Liam går dit en liten sväng innan det värsta festligheterna drar igång!

Astrid och Liam

Publicerad 2013-02-08 11:15:04 i

Nu har vi spenderat två nätter hos mamma. Astrid kom och hälsade på! Liam tyckte det det var jättekul :) sötnosar!!!

Ingen öroninflammation!

Publicerad 2013-02-04 21:30:10 i

Allt var fint med Liams små öron :) jag hoppas att vi får sova inatt! I morgon åker vi hem till världens bästa mamma och mormor. Ska bli så underbart!

Sömnlösa nätter...

Publicerad 2013-02-04 10:23:59 i

Senaste veckan har Liam sovit väldigt oroligt och bara velat komma upp till min famn. I fredags fick han en liten förkylning och feber. Han är pigg på dagarna men nätterna är jättejobbiga. Jag tänker att det kan vara öroninflamation eftersom han blir ledsen när han ligger ner. Får också för mig att han har händerna vid öronen så nu ska vi till vårdcentralen och kolla detta om en timma! Denna veckan har jag fixat lite i barnrummet och i går var Luca ledig så vi passade på att mysa rejält med söndagslunch på trattoria de pasquale :) Sen var ju Rebecca här från Sthlm med sin lilla familj!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela